Vind jouw sportvereniging in Ravels

Vind de beste sportvereniging in Ravels op basis van jouw criteria. Gebruik onze filters om bijvoorbeeld te zoeken op watersport, vechtsport en verdedigingssport. Je vindt in onze algemene voorwaarden meer informatie over de manier waarop onze zoekresultaten tot stand komen.

Waarom is Millennium Golf de beste keuze voor u? Prachtig gelegen aan de Paalse Plas, in het zuiden van de Limburgse Kempen, ligt Millennium Golf met een lange

Kuringersteenweg 436 Hasselt (Kuringen)

Time To Dive Duikcentrum

Duikopleidingen, privé, in eigen zwembad, dagelijks toegankelijk, lessen volgens eigen tijdsschema! Opleidingen volgens internationale normen van PADI, NAUI, SS